fbpx

Стефани фон Фридебург

Стефани фон Фридебург е главен оперативен директор на Меѓународната финансиска корпорација, членка на Светската банка.

Креативни нарушувања во здравството и образованието

Стефани фон Фридебург

25.05.19

Стефани фон Фридебург (Stephanie von Friedeburg) Потенцијалните придобивки од нарушувачките технологии за раст на економијата, за одржливост и благосостојба...