Тони Ротман

Најновата книга на Тони Ротман е The Course of Fortune, A Novel of the Great Siege of Malta. Тој предава физика на Њујоршкиот универзитет.

Митот за надградбите

Тони Ротман

12.01.18

Тони Ротман (Tony Rothman) Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на...