fbpx

Виолета Цветковска

Виолета Цветковска, специјалист и магистер за управување со стратегиски комуникации. Раководител на Секторот за односи со јавност во Општина Карпош, втора по големина од десет општини во главниот град на Република Северна Македонија, Скопје. Таа е член на Надзорниот одбор на PRAM (Здружение за односи со јавноста на Македонија) и добитник на наградата PRO PR, меѓународна награда за најдобри достигнувања во односите со јавноста во 2015 година.

Што се случува со менталното здравје на младите?

Виолета Цветковска

24.07.23

Дали требаше да ни се случат две масовни убиства во непосредното соседство, за повторно да го отвориме и конечно да го подигнеме на највисоко ниво...

Етичко прочистување на сајбер просторот: Описмени, детектирај и делувај

Виолета Цветковска

16.09.22

Сведоци сме дека јавниот говор постепено, но сигурно се претвори во говор на омраза. Во таквиот дискурс, пропагандата го замени информирањето, се...