fbpx

Katarina Blazhina Mukavec

БЛОГЕРИ АЛБ

12.08.20

Прегледи

katarina-blazina-mukavec120x160

Katarina Blazhina Mukavec ka lindur në Zagreb. Ajo i ka përfunduar master studimet për studimet e komunikologjisë në Fakultetin për studime kroate në Universitetit në Zagreb, në vitin 2015. Që nga viti 2012, ajo është anëtare aktive e Shoqatës për komunikim dhe kulturë të mediave dhe merr pjesë në krijimin e përmbajtjeve edukative dhe ligjeratave për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme, si dhe të ueb-konferencave për edukatorë në të gjithë Kroacinë. Nga viti 2016, ajo është koordinatore e departamentit të ligjeruesve dhe vullnetarëve në projektin "Fëmijët e mediave", Shoqata e zbaton këtë aktivitet me qëllim të përmirësimit të edukimit medial të qytetarëve në Republikën e Kroacisë.