fbpx

Милорад Додик

Мора да го разбереме минатото за да поставиме насока за иднината

Владимир Ѓорѓевиќ

24.11.21

Владимир Ѓорѓевиќ На националистичките агенди во регионот им треба релативно мала искра за да се направи многу поголем пламен. Неодамна...