fbpx

Corruption Perceptions Index

Корупцијата на Балканот тврдоглаво опстојува, а не помага фактот што е тешко да се измери

Џејсон Диган и Феликс Амелунг

07.05.21

Џејсон Диган (Jason Deegan) и Феликс Амелунг (Felix Amelung) Не треба толку да се грижиме за тоа дали се искачуваме на табелата, туку повеќе треба да внимаваме на...