fbpx

UK Foreign Office

Како известувал британскиот Форин Офис (Foreign Office) за Македонија во 1917 година

д -р Ненад Живановски

11.08.21

д-р Ненад Живановски Подготвувајќи ја својата делегација за Париската мировна конференција во 1918 година, британскиот Форин офис (Министерството...