fbpx

Ан Линд (Ann Linde) и Аранча Гонзáлез (Arancha González)

Ан Линд (Ann Linde) е Министерка за надворешни работи на Шведска. Аранча Гонзалез (Arancha González) е поранешен извршен директор на Меѓунаровниот трговски центар и Министер за надворешни работи на Шпанија.

Лек за зависноста на Европа од руската енергија

Нилс Фуглсанг

08.04.22

Кратко време по руската инвазија на Украина, ЕУ ги објави плановите да ја намали својата зависност од руско гориво за две третини во текот на оваа...

Родовиот императив на пандемијата

Ан Линд (Ann Linde) и Аранча Гонзáлез (Arancha González)

15.05.20

Ан Линд (Ann Linde) и Аранча Гонзáлез (Arancha González) Со оглед на тоа што кризата со КОВИД-19 ги погодува мажите и жените на различни начини, мерките за...