fbpx

Анастасиа Радина

Анастасиа Радина е шеф на Комитетот за антикорупциска политика во парламентот на Украина (Verkhovna Rada).

Терористичката држава на Путин да биде ставена на црната листа

Анастасиа Радина

19.03.22

Со оглед на тоа што руското масакрирање на украински цивили влегува во својата трета недела, најмалку што Западот може да направи е формално да го...