Rritja e transparencës dhe përputhshmërisë si një mënyrë për të rritur besimin te partitë politike

Omer Ajdini

Marija Miteva

Fitim Lloga

Kasijana Jovanovska

27.04.22

Partitë politike në Maqedoninë e Veriut vazhdimisht renditen në fund sa i përket besimit të qytetarëve në institucionet dhe...

Vrapimi në drejtim të gabuar: Pakënaqësia e Ramës nga BE-ja në lidhje me vaksinimin është rezultat i nervozës në rritje

08.02.21

Alfonc Rakaj Kritika e fundit e Edi Ramës ndaj Bashkimit Evropian rreth përjashtimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor nga planet e tij të imunizimit pasqyron rritjen e nervozizmit në marrëdhëniet midis Brukselit dhe vendeve në rajon. Ndërsa po zbehet...

Reformat e mundimshme në Shqipëri

12.06.20

МК  SRB   ENG Alfonc Rakaj Zbatimi i reformave kryesore në Shqipëri, arritën pikën kritike, në të njëjtën kohë kur vendi disi po ballafaqohej me fundin e masave për pandeminë. Shumë punë të rëndësishme varen nga reformat, sepse ato...