fbpx

Fitim Lloga

Fitim Lloga aktualisht është i angazhuar si bashkëpunëtor ligjor dhe financiar në Bashkimin Demokratik për Integrim (BDI). Nga viti 2014 deri në vitin 2021, Fitimi ka shërbyer dy mandate si anëtar i Këshillit në Këshillin e Autoriteteve Inspektuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe ka kryer mbikëqyrjen e autoriteteve inspektuese, analizën e rrezikut gjatë planifikimit të inspektimit, monitorimin dhe vlerësimin e punës së inspektorëve, etj. Fitimi ka diplomuar për Drejtësi në Universitetin Shtetëror në Tetovë dhe ka magjistruar në diplomaci dhe marrëdhënie ndërkombëtare në Universitetin FON në Shkup.

Rritja e transparencës dhe përputhshmërisë si një mënyrë për të rritur besimin te partitë politike

Omer Ajdini

Marija Miteva

Fitim Lloga

Kasijana Jovanovska

27.04.22

Partitë politike në Maqedoninë e Veriut vazhdimisht renditen në fund sa i përket besimit të qytetarëve në institucionet dhe...