Ендру Стир

Ендру Стир е претседател и главен извршен директор на Фондот за Земјата Безос.

Ужас или надеж на COP27?

Ендру Стир

Кели Левин

09.11.22

Светските лидери кои овој месец се состанаа на Конференцијата на ОН за климатски промени не треба ниту да очајуваат, ниту радосно да изјавуваат...