fbpx

Кели Левин

Кели Левин е главен раководител за наука, податоци и системски промени во Фондот за Земјата Безос.

Ужас или надеж на COP27?

Ендру Стир

Кели Левин

09.11.22

Светските лидери кои овој месец се состанаа на Конференцијата на ОН за климатски промени не треба ниту да очајуваат, ниту радосно да изјавуваат...