Ендру Вахтел (Andrew Wachtel)

Ендру Вахтел (Andrew Wachtel) е претседател на Американскиот универзитет во Средна Азија.

Положбата на универзитетите во време на вештачка интелигенција

Ендру Вахтел (Andrew Wachtel)

12.04.18

Ендру Вахтел (Andrew Wachtel) Во текот на следните 50-тина години, додека вештачката интелигенција станува помоќна и машините сè поуспешно учат,...