Данило Крстовски

Данило Крстовски е апсолвент на политичките студии на Правниот факултет „Јустинијан Први“ при УКИМ, Скопје. Како посебни сфери на интерес ги издвојува политичката философија, политичката историја, политичката психологија, геополитика и политичките системи. Негова пасија е реториката и ораторските вештини.

Макрон наспрема радикална Франција: Шестата француска република во подем?

Данило Крстовски

11.05.22

Колку и да француското вето не остави простор за добар спомен кај Македонија и Албанија, надежта е дека преку претстојниот Самит во Париз ќе биде...