fbpx

Дејвид М. Дрисен (David M. Driesen)

Дејвид М. Дрисен е универзитетски професор на Правниот факултет на Универзитетот во Сиракуза.

Чиј пример следи Трамп

Дејвид М. Дрисен (David M. Driesen)

24.08.19

Дејвид М. Дрисен (David M. Driesen) Американскиот претседател Доналд Трамп не ја измислил сам својата политика за имиграција. Тој всушност позајмил голем...