Кетрин Долан, Џули Хенеган и Габи Едлин

Кетрин Долан е антрополог на SOAS при Универзитетот во Лондон. Џули Хенеган е пост-докторски истражувач на Факултетот за јавно здравје Џон Хопкинс Блумберг. Геби Едлин е Извршен директор и основач на Bloody Good Period.

Тргање на превезот на мистерија од менструацијата

Кетрин Долан, Џули Хенеган и Габи Едлин

26.10.18

Кетрин Долан (Catherine Dolan), Џули Хенеган (Julie Hennegan) и Габи Едлин (Gabby Edlin) Тешкотиите со кои се справуваме со менструацијата може да влијаат врз...