Елизабет Дру (Elizabeth Drew)

Елизабет Дру е надворешен уредник во The New Republic, а од неодамна е и авторка на Washington Journal: Reporting Watergate and Richard Nixon’s Downfall.

Децата заложници на Трамп

Елизабет Дру (Elizabeth Drew)

20.07.18

Елизабет Дру (Elizabeth Drew) Администрацијата не испланирала како да ги соедини веќе разделените родители и деца, кои биле испратени во засолништа и во...