fbpx

Eleni Stamatoukou

Eleni Stamatoukou është një gazetare e njohur për punën e saj në tema të ndryshme, duke përfshirë migrimin, politikat e kontrollit kufitar dhe ngjarjet aktuale. Ajo ka kontribuar në botime të tilla si Balkan Insight dhe Solomon. Artikujt e saj mbulojnë një gamë të gjerë temash, duke përfshirë çështjet që lidhen me sigurinë, mbikëqyrjen, sigurinë kibernetike dhe marrëdhëniet ndërkombëtare.

Si “deepfakes” mund të shkaktojnë pasiguri politike

Eleni Stamatoukou

17.04.24

Kur një tërmet me magnitudë 7.8 goditi Turqinë dhe Sirinë më 6 shkurt 2022, qeveria greke dërgoi ekipet e shpëtimit në terren, ndërsa qytetarët e rëndomtë mblodhën ilaçe, rroba, shtretër, ushqime dhe sende të tjera thelbësore për ndihmën...

#Metoo e mediave greke

Eleni Stamatoukou

11.03.24

Abuzimi dhe ngacmimi i gazetareve femra në mediat greke është ende një temë tabu për...

Një shuplakë për gazetarët grekë

Eleni Stamatoukou

17.02.24

Gazetarët dhe mediat greke që raportuan për skandalin e përgjimeve dëshmuan në një seancë gjyqësore të mbajtur më 25...