Gjorgji Spasov

Gjorgji Spasov (lindur më 1949) është profesor universiteti. Ai ka botuar punime në fushën e shkencës politike, shkencës së komunikimit dhe marrëdhënieve me publikun. Ai ka qenë Sekretar i Përgjithshëm i LSDM-së, Anëtar i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, Ministër i Drejtësisë dhe Ambasador i Maqedonisë në Bullgari dhe në Mbretërinë e Bashkuar. Ai është një nga themeluesit e agjencisë së vlerësimit Marrëdhëniet me publikun dhe komunikimet. Ai boton kolumne në gazetat ditore dhe javore dhe merr pjesë në debate televizive për çështje aktuale politike. Ai është gjithashtu autor i manualeve "Dhjetë kriteret e socialdemokracisë sot" dhe "Zhvillimi i socialdemokracisë " të botuara nga Fondacioni Friedrih Ebert, të cilat përdoren për të trajnuar të rinj socialdemokratë në vend.

A është Rusia e përfshirë në zgjedhjet e Maqedonisë?

Gjorgji Spasov

10.02.20

МК Gjorgji Spasov Para zgjedhjeve të 12 prillit, Moska duket se ka të preferuarin e saj në Maqedoni. Ajo, për arsyet e saj më egoiste, shpreson për fitoren e mundshme të Mickoskit në zgjedhje, i cili është shpresa e vetme që VMRO të mbetet dorë e zgjatur...

Marrëveshja e Fqinjësisë së Mirë është një digë për mohimet e Bullgarisë

Gjorgji Spasov

20.12.19

МК Gjorgji Spasov Bullgaria nuk mund të kërkojë që me ndonjë marrëveshje të re ose deklaratë të re, ne të pranojmë se kombi maqedonas dhe gjuha maqedonase janë pa historinë dhe rrënjët e tyre. Kjo nuk hyn në fushën e vendimeve politike. Është një...