fbpx

Kaan Bajrakosan

Kaan Bajrakosan, është student në studime të magjistraturës për shkenca politike në Universitetin e Varshavës, Poloni. Ka kryer studimet post diplomike për gazetari në Universitetin Ege në Turqi. Ai, gjithashtu ka studiuar në Universitetin Vilnus në Lituani në këtë fushë, si pjesë e programit për shkëmbim të studentëve. Ai ka përvojë në gazetari në mediat lokale gjatë kohës së studimeve të tij në Izmir, Turqi.

Me fillimin e një epoke të re të mediave sociale, në Turqi po instalohet një kontroll i intensifikuar i mediave

Kaan Bajrakosan

15.01.21

Kaan Bajrakoshan Qeveria turke ka kërkesa të reja nga mediat sociale dhe platformat digjitale të tilla si Facebook, Whatsapp, Instagram dhe Twitter. Nëse platformat nuk i plotësojnë kërkesat, qeveria mund t’i mbyllë ato. Viti 2021 do të jetë viti kur do...

Ky dimër do të jetë i gjatë për Turqinë

Kaan Bajrakosan

20.11.20

Kaan Bajrakoshan A janë zgjidhjet e imponuara të përhershme apo të përkohshme? Kaluan pothuajse një vit që kur epidemia KOVID-19 goditi botën. Megjithëse shumë qeveri kanë lehtësuar masat kufizuese gjatë verës, numri i rasteve dhe shkalla e vdekshmërisë...

Tre “K”-të në Turqi: KOVID-19, kapaciteti dhe konvertueshmëria

Kaan Bajrakosan

11.09.20

Kaan Bajrakoshan Si ndikoi kriza më e madhe e shekullit 21 në politikën dhe ekonominë e Turqisë. Republika e Turqisë ishte ndër vendet e fundit evropiane që regjistroi rastin e parë të KOVID-19. Ndërsa Bashkimi Evropian dhe fqinjët e Turqisë luftonin me...