fbpx

Каролина Ристова Астеруд

Каролина Ристова Астеруд е професорка на правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје. Поранешна пратеничка во Собранието на Република Македонија (2002-2006).

Социјални медиуми: Крај на продуктивноста или можност за подобрена комуникација?

Бојан Китановиќ

Ивана Китановиќ

17.02.23

Кои се придобивките од употреба на социјалните медиуми во професионална средина за унапредување на комуникацијата на работното...

2021 да биде година и за вакцинирање против КОВИД – авторитаризмот

Каролина Ристова Астеруд

20.01.21

Текстот е дел од заедничката публикација на Рес публика и Проект Синдикејт, „Пандемија на стравот“. Проф. д-р Каролина Ристова – Астеруд...