fbpx

Ли Хауел

Ли Хауел е раководно лице за Глобално програмирање на Светскиот економски форум.

Лажниот наратив на реалната политика

Ли Хауел

19.10.17

Ли Хауел (Lee Howell) Ако лидерите на двете најмоќни земји во светот – САД и Кина имаат суштински разлики во начинот на кој тие гледаат на меѓународните...