fbpx

Лазар Поп-Иванов

Лазар Поп-Иванов е магистер по меѓународни односи и меѓународно право, и е ко-претседател на граѓанската организација „Член 1 - Институт за глобални политики и право“. 

Наместо политички амбасадори, да испраќаме кариерни дипломати

Лазар Поп-Иванов

22.03.19

ALB Лазар Поп-Иванов Имајќи на ум дека македонската дипломатска мрежа е составена од релативно мал број (50) амбасади, оваа реалност ни отвора...