fbpx

Mimoza Bogatinova-Kuzmanovski

Mimoza Bogatinova-Kuzmanovski është ekonomiste e diplomuar (drejtimi i kontabilitetit dhe auditimit), kontabiliste e certifikuar dhe konsulente ekonomike me përvojë të gjatë. Është autore e teksteve profesionale dhe redaktore e revistave në fushën e së drejtës së punës, kontabilitetit, tatimeve dhe financave. Ajo është e përfshirë në mënyrë aktive si ligjëruese në trajnime të vazhdueshme për zhvillim profesional për kontabilistë dhe kontabilistë të certifikuar dhe trajnime të tjera profesionale për tema ekonomike dhe juridike.

Puna jashtë orarit të rregullt: Zgjedhje apo detyrim për punëtorin?

Mimoza Bogatinova-Kuzmanovski

31.07.23

Дали можам да му наложам на работникот да работи прекувремено, колку време и колку треба да му платам, се чести прашања од...

A do t’i mbrojë vërtet ligji i ri konsumatorët nga manipulimi?

Mimoza Bogatinova-Kuzmanovski

18.01.23

Dispozitat e ligjit të ri për mbrojtjen e konsumatorëve janë konceptuar më mirë se në ligjin e vjetër, por ka ende përjashtime që lënë hapësirë për interpretime të ndryshme të...

E diela si ditë jopune – lëshime dhe zbrazëtira ligjore

Mimoza Bogatinova-Kuzmanovski

08.11.22

Mund të vërehet se një numër i madh i kompanive dhe dyqaneve nuk punojnë të dielave, por a i ka mbuluar zgjidhja ligjore të gjitha aspektet dhe a i ka vënë të gjithë punëtorët në pozitë të...