fbpx

Марсело Токман

Марсело Токман е поранешен министер за енергетика на Чиле.

Како да се снајдеме без руски гас

Андрес Веласко

Марсело Токман

29.04.22

Во 2007 година, Чиле во иста мера зависеше од увезениот природен гас од Аргентина како што денес Германија зависи од природниот гас од...