fbpx

Недим Сејдиновиќ

Недим Сејдиновиќ е новинар и писател од Нови Сад. Toj e aвтор на прозни и есеистички книги, и соработува со повеќе медиуми во регионот. Се занимава со следење и анализа на политичките, медиумски и културни состојби на Балканот.

Србија во 2023 година: На резервна клупа?

Недим Сејдиновиќ

19.12.22

Политичките случувања од 2022 година укажуваат на тоа дека во следната, 2023 година, веројатно ќе биде блокиран ионака лицемерниот европски пат на...