fbpx

Нгер Вудс (Ngaire Woods)

Нгер Вудс е декан на Школата за принципите на власта „Блаватник“ на Универзитетот во Оксфорд.

Клучот за предизвиците што ни ги носи КОВИД во 2022 година

Нгер Вудс (Ngaire Woods)

24.12.21

Нгер Вудс (Ngaire Woods) Нема да се вратиме на она статус-кво што постоеше пред КОВИД-19, бидејќи со пандемијата се сменија премногу работи. Предизвикот за...

Ни требаат поголеми дози на КОВИД солидарност

Нгер Вудс (Ngaire Woods)

05.03.21

Нгер Вудс (Ngaire Woods) Богатите држави мораат веднаш да донираат вакцини против КОВИД-19 на загрозените држави, да дадат поголем придонес кон...

Опциите на Британија по Брегзит

Нгер Вудс (Ngaire Woods)

08.11.19

Нгер Вудс (Ngaire Woods) Под претпоставка дека Обединетото Кралство на крајот ќе ја напушти Европската унија, нејзината следна влада ќе треба да...