fbpx

Пеѓа Ашанин Голе

Пеѓа Ашанин Голе е виш предавач по стратешка комуникација на Љубљанската бизнис школа (Словенија), истражувач и партнер во Ennoema Институтот за лингвистички, филозофски и општествени научни истражувања во Љубљана и визитинг предавач по стратешка и кризна комуникација на Институтот за Комуникациски студии во Скопје, Македонија.

Критичката настава ги оспособува младите за општествена трансформација

Каролина Бабич

Пеѓа Ашанин Голе

24.08.22

Новите генерации не можат да го променат светот ако наставниците на своите ученици  им даваат само модели за „повторување“ на деловни и...