fbpx

Филипе Легрејн

Филипе Легрејн, поренешен економски советник на претседателот на Европската комисија, е гостин предавач на Европскиот институт на Лондонскиот факултет по економија и е автор на European Spring: Why Our Economies and Politics are in a Mess – and How to Put Them Right.

Како да се надмине политиката на песимизам

Филипе Легрејн

14.06.18

Филипе Легрејн (Philippe Legrain) Храбрите лидери можат да успеат со порака за надеж, отвореност и инклузивност и со промовирање на визија за напредок...