fbpx

Шанг -Јин Веи

Шанг-Јин Веи, поранешен директор на Секторот за економија во Азиската банка за развој, е професор по финансии и економија на Бизнис школата на Колумбија и на Факултетот за меѓународни и јавни прашања на Универзитетот Колумбија.

Дали Корона вирусот ќе предизвика значителен застој на растот на Кина?

Шанг -Јин Веи

01.02.20

Шанг-Јин Веи (Shang-Jin Wei) Некои стравуваат дека периодот во кој се рашири корона вирусот во Кина, на почетокот на еднонеделната новогодишна прослава...