fbpx

Татјана Чакулев

Татјана Чакулев e претставник на О2 Коалиција, граѓанска иницијатива за чист воздух, намалување на загадувањето на почвата и водата, заштита на биодиверзитетот, природата и заштита од ефектот на климатските промени.

Кога е најдобро да се вклучи алармот за загадувањето од PM10?

Татјана Чакулев

25.01.18

Татјана Чакулев Наместо да се чека два дена по ред РМ10 да се качат над 200 микрограми на метар кубен, мерките против загадувањето треба да се...