fbpx

PM10

Кога е најдобро да се вклучи алармот за загадувањето од PM10?

Татјана Чакулев

25.01.18

Татјана Чакулев Наместо да се чека два дена по ред РМ10 да се качат над 200 микрограми на метар кубен, мерките против загадувањето треба да се...