fbpx

2021

Неуспесите на 2021 година

Ана Паласио (Ana Palacio)

31.12.21

Ана Паласио (Ana Palacio) На крајот на минатата година, ефективно колективно дејствување во однос на главните предизвици со кои се соочува светот –...

Кон 2021 и потоа – големо глобално преструктуирање

Никола Поповски

29.12.20

Никола Поповски На економиите им се потребни големи структурни реформи кон секторите од кои пандемиската криза има нужна потреба и тоа веднаш....