fbpx

Кривична постапка

Примена на медијацијата им пружа „втора шанса“ на децата во Македонија

Ангела Делевска

22.06.22

Со медијацијата детето може да сфати дека згрешило, да почувствува одговорност и каење поради стореното и да биде свесно дека со медијација му се...