fbpx

projectsyndicate

Таму каде што исчезнува слободниот говор

Ариех Нејер (Aryeh Neier)

08.06.18

Ариех Нејер (Aryeh Neier) Долго време ја бранев слободата на говорот за сите луѓе, дури и за оние кои изразуваат крајно ужасни ставови. Сепак, аплаудирав...