fbpx

Санкции

Путин со тенкови и војници, ЕУ и САД со економски санкции – кој прв ќе попушти?

Иван Дургутов

21.03.22

Нема ама. Секоја случајност со дневно-политичките збиднувања на нашиот исток, (обидот за) добрососедските односи и блокадата на...