fbpx

Емир Зулејхиќ

Емир Зулејхиќ е уредник на порталот Raskrinkavanje.ba, кој се занимава со проверка на точноста на тврдењата во медиумите и на социјалните мрежи, а за порталот пишува од неговото основање во 2017 година.

Руската инвазија на Украина сее поделби и во БиХ

Емир Зулејхиќ

Далио Сијах

14.04.22

За дел од политичарите, медиумите и јавноста, војната во Украина се доживува како агресија што треба да се осуди и запре, додека од друга страна, во...