fbpx

Габриела Сеилер

Габриела Сеилер е консултант во институтот Игарапе и партнер и директор на Kunumi.

Вештачката интелигенција и земјите во развој

Роберт Муга

Габриела Сеилер

Гордон Лафорџ

10.03.23

Последниве месеци можеби ќе се запишат во историјата како моментот кога предиктивната вештачка интелигенција започна масовно да се...