fbpx

PAX MACEDONIA

PAX MACEDONIA

Минас Бакалчев

11.07.18

проф. д-р Минас Бакалчев За да ја разберете културата која ја создала малата скромна црква „Св. Ѓорги“ во Курбиново, секако ќе треба барем да се...