fbpx

Архива

Како се трошат студентските пари?

30.10.16

Финансискиот извештај на Студентскиот парламент за 2014 и 2015 година покажал дека околу 43.000 евра се потрошени за лични патувања во Русија,...

Затајува превентивата за заштита од непогоди

10.10.16

Затајува превентивата за заштита и спасување од елементарни непогоди. Не се почитуваат протоколите при делување во криза и при изградба на...