fbpx

Фитим Лога

Фитим Лога работи како правен и финансиски соработник во Демократската унија за интеграција (ДУИ). Од 2014 до 2021 година, Фитим работел во два мандати како член на Советот во рамките на Советот на инспекциски органи на Република Северна Македонија и вршел надзор над инспекциските органи, анализа на ризикот при планирање на инспекциски надзор, евалуација и проценка на работата на инспекторите итн. Дипломирал право на Државниот универзитет во Тетово и магистрирал дипломатија и меѓународни односи на Универзитетот ФОН во Скопје.

Поголема транспарентност и придржување до законите како начини за зајакнување на довербата во партиите

Омер Ајдини

Марија Митева

Фитим Лога

Касијана Јовановска

27.04.22

Политичките партии во Северна Македонија континуирано се рангирани на дното кога станува збор за довербата на граѓаните во институциите и...