fbpx

Кент Харингтон

Кент Харингтон е поранешен постар аналитичар во ЦИА, работел како Национален службеник за разузнавање за Источна Азија и е поранешен Директор за јавни прашања на ЦИА.

Руската инвазија на Украина сее поделби и во БиХ

Емир Зулејхиќ

Далио Сијах

14.04.22

За дел од политичарите, медиумите и јавноста, војната во Украина се доживува како агресија што треба да се осуди и запре, додека од друга страна, во...

Шпионите кои го предвидоа КОВИД-19

Кент Харингтон

25.05.20

Кент Харингтон (Kent Harrington) И покрај тврдењата на американскиот претседател Доналд Трамп, американската разузнавачка заедница веќе долго време ја...