fbpx

Goran Temenugov

Goran Temenugov ka një karrierë gazetareske 21 vjeçare. Ai ka punuar në televizion, radio, gazeta ditore dhe javore. Aktualisht është i angazhuar në Alsat-M TV si gazetar, redaktor lajmesh dhe redaktor i redaksisë ekonomike. Ai ka qenë i specializuar në ekonomi për gati 17 vjet. Përveç gazetarisë së përditshme, në karrierën e tij ai është autor dhe ka moderuar edhe emisione, disa në ekonomi, disa në politikë. Aktualisht, fushat kryesore të raportimit janë: politika fiskale dhe monetare, si dhe sektori i telekomunikacionit.

Sukseset e rreme ose dështimet e vërteta

Sonja Kramarska

06.03.24

Teksti që vijon mund ta titullonim si "Gënjeshtra të vërteta", ose "Si propaganda politike në Maqedoni manipulon me sukses gënjeshtrat dhe të vërtetën", duke zëvendësuar vendet e tyre sipas...

A do të “bien” pagat e funksionarëve/zyrtarëve?

Sonja Kramarska

30.10.23

Ministri Bujar Osmani tha se për të është e rëndësishme paga e...

Qytetarët maqedonas të përfshirë mes varfërisë dhe propagandës së qeverisë

Sonja Kramarska

25.09.23

Deklarata e zëvendëskryeministrit Bytyqi konfirmoi atë që të gjithë e dimë, se nëse çmimet në BE dhe vendet e tjera janë galopante, në Maqedoni po rriten në mënyrë...

Angelovska midis populizmit dhe guximit

Goran Temenugov

11.12.19

МК Goran Temenugov Megjithëse Buxheti i vitit 2020 është populist, megjithatë ka qëndrime të forta për refuzimin e subvencioneve të automjeteve dhe ndryshimin e politikës së taksave të LSDM-së dhe për idenë e hapjes së mëtejshme të Ministrisë së...

Çfarë ministër i financave na nevojitet?

Goran Temenugov

17.07.19

MK Goran Temenugov Ministri i financave nuk duhet të jetë kumbar, baxhanak, kunat, kushëri ose vetë ai, sepse duhet të japë rezistencë në kërkesat e shpeshta politike, por jo edhe ekonomike të qeverisë.   Ose të jesh kumbar ose në mëngjes kur...