fbpx

Славко Миладиновски

Славко Миладиновски е дипломиран политиколог на Правниот Факултет „Јустинијан Први“ и студент на магистерски студии по Уставно право на Правниот Факултет. Особен интерес му се областите, владеење на право, политички систем, избори и изборни системи, политичката култура и процесите за демократизација.

„НЕ“ за националност во матичните изводи

Лука Павиќевиќ

14.08.23

Со новото Упатство на министерот Лога, секој што сака да се запише на факултет или да учествува на конкурс би морал својата етничка припадност...

Попис ќе го олесни креирањето на реален избирачки список

Славко Миладиновски

06.05.16

Славко Миладиновски Резултатите од пропаднатиот попис во 2011 година секако ќе помогнеа за прочистувањето на избирачкиот список и јасно ќе...