fbpx

Зоран Радуловиќ

Зоран Радуловиќ е новинар од Црна Гора кој работи во политичкиот неделник Монитор од Подгорица.

Црна Гора: Стоп за инфлацијата на доброволна основа

Зоран Радуловиќ

25.10.23

Владата се фали со највисок раст на БДП во Европа, криејќи дека најзаслужни за тоа се несреќниците кои доаѓаат од истокот на Европа, а не нејзината...