Влатко Секуловски

TEST Додека цените растат, животниот стандард пропаѓа

Ана Крстиноска

Алиса Амико

17.04.20

Светски трендови на поскапувања ќе има и понатаму, но колкави ќе бидат, најмногу зависи од државата и од тоа, какви одлуки ќе се донесе. Последните...

Во детските учебници отсуствуваат граѓански вредности

Влатко Секуловски

10.05.17

Влатко Секуловски Призмата на вредностите и поимите кои се користат во македонските учебници за основното образование не ја развиваат...